What is Leii?

Read about what Leii is, how the idea came to the world, and not least who is behind it all.

Hva er Leii?

Har du noen gang slitt med å finne underholdning til et arrangement, tid til selvpleie, eller rett og slett sliter med studiene?

Leii løser disse problemene, og mange andre. Vi leverer tjenester hjem til deg, til arrangementet ditt, eller hvor enn du måtte ønske. Som en breddeplattform leverer vi i første omgang ti forskjellige tjenester i kategoriene underholdning, mat & drikke, helse & velvære, og hjem, Disse tjenestene er:

Hvem og hvordan startet det?

I 2018 begynte gründer Frederic Kvasnes å merke behovet for en breddeplattform der pris, tilgjengelighet, og kommunikasjon generelt, var transparent og brukerreisen sømløs. To år senere bestemte han seg for at det var på tide å fylle hullet i markedet, og fikk med seg et bredt og tverrfaglig team.

I august 2021 ble selskapet stiftet, og da var konseptet godt gjennomarbeidet. Mai 2022 var appen klar for lansering for tilbydere, og snart vil den også lanseres for kunder. Det ble gjennomført en emisjon Januar 2022, og med frisk kapital ble teamet utvidet. I dag består teamet og samarbeidspartnere av 12 personer, som du kan lese mer om her.

Ønsker du å være med på eventyret? Med din interesse ved å kontakte oss.