Tips and tricks for service providers in Leii

Do you offer a service? Get tips and tricks on how to make your service attractive to Leii users.

1. Profilens utforming

Det første en kunde ser av profilen din er navnet, profilbildet og selvbeskrivelsen. Sørg for at dette er profesjonelt slik at kunden får et godt førsteinntrykk. Mennesker liker å handle fra mennesker, så ha et bilde av deg selv som profilbilde, og sikre at kvaliteten er god, og at du skriver en appellerende tekst til den målgruppen du ønsker å tiltrekke deg.

2. Tilgjengelighet

Legg inn når du er tilgjengelig for bookinger, og hold dette oppdatert. Dette gir en bedre opplevelse for kunden og sjansen for å bli booket igjen, få en god anmeldelse og bli anbefalt videre øker betraktelig.

3. Informer om hva som er inkludert

Er det noe kunden må stille med, som hundebånd til lufting eller en stol til hårklippen? Eller noen tillegg kunden kan legge til, som en time ekstra eller børsting av hunden? Husk å legge inn dette under hver tjeneste slik at kunden har oversikt ved booking av tjenesten din.

4. Legg ved beskrivende tjenestebilder

Legg til et bilde på hver tjeneste som er beskrivende for den spesifikke tjenesten slik at kunden får et inntrykk av hva vedkommende kan forvente.

5. Gi deg selv litt pusterom!

Sørg for å ha nok buffertid mellom oppdragene slik at du ikke kommer for sent. Kundene ønsker en lettvinn og god løsning, og forsinkelser vil dermed ha stor betydning for det totale inntrykket vedkommende sitter igjen med.

6. Test ut selv hva som funker for deg

Vi har gitt deg noen generelle tips for hvordan profilen din kan bli mer appellerende til kunder, men til syvende og sist må du selv finne ut hva som fungerer best til din tjeneste. Prøv deg fram med forskjellige pakker og se hvilke som blir bestilt mest.

Lykke til!