Om Leii-appen

Leii tilbyr tjenester som kommer hjem til deg, eller hvor du enn befinner deg. Trenger du en kokk til daten? Kanskje en DJ til festen du skal holde? Leii tjenester gjennom appen, og få de rett hjem i stua!

Tjenester er på vei til Leii-appen. Følg med og finn ut når de er tilgjengelige for bestilling.

Knytt kontakt med tjenestetilbyderne du elsker

Det er ikke alltid like lett å bestemme hvordan alt skal være på forhånd. Book en tjenestetilbyder og finn ut av detaljene sammen! Våre tilbydere er serviceinnstilte og ønsker alltid å levere en tjeneste du kommer til å elske.

Bilde av Leii app skjermer "finn tilbyder" og "DJ Pål" sin profil

Book og betal gjennom appen

Finn tilbyderen og pakken som passer deg best! Du kan gjøre alt fra booking til betaling direkte gjennom appen. Velg tilbyder og pakke, dato og tidspunkt, og betal på den måten som passer deg best!

Bilde av Leii app bestillingsskjermer

Få tjenesten levert der du er

Når du bestiller hos Leii bestemmer du selv hvor tjenesten skal leveres. Avtal med tilbyderen direkte hvor du ønsker tjenesten levert, så møter de opp! Bedre blir det ikke.

Bilde av Leii app onboarding og chat skjermer

Tjenester er på vei til Leii-appen. Følg med og finn ut når de er tilgjengelige for bestilling.

Tilbyr du en tjeneste? Registrer deg nå!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Følg med på alt det spennende som skjer i Leii, ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Her får du vite de viktigste høydepunktene, i tillegg til at du kan en av de første til å ta i bruk appen når vi lanserer for forbrukere.