Møt gjengen - Menneskene bak Leii

Leii er en norsk breddeplattform. Vi er en startup som vokser fort i både interesse, samarbeidspartnere, og ikke minst ansatte. I dag er Leii 12 ansatte og samarbeidspartnere, og har store ambisjoner for hva Leii skal oppnå i tiden framover.

Hvem og hvordan?

Det hele startet med en idé gründer og CEO Frederic fikk i 2018 om å forenkle levering av tjenester både til hverdag og fest. Han så et hull i markedet, og bestemte seg for å realisere idéen to år senere.

Selskapet ble startet i 2021, og fikk med seg et godt team og samarbeidspartnere. Med vidt forskjellige bakgrunner, både hos de gründerne som startet selskapet og hos resten av teamet, er det stor bredde i kompetansen, og sammen gjør vi vårt beste for å levere en sømløs og god brukeropplevelse for deg som kunde eller tilbyder i appen vår.

Appen er lansert for tilbydere, og hele teamet jobber nå for at lanseringen for kunder skal bli best mulig. I den vekstfasen vi er i kommer det ofte nye tilskudd inn i teamet, og med ansatte og samarbeidspartnere som virkelig har tro på konseptet er dette trolig starten på en veldig spennende reise for Leii.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Følg med på alt det spennende som skjer i Leii, ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Her får du vite de viktigste høydepunktene, i tillegg til at du kan en av de første til å ta i bruk appen når vi lanserer for forbrukere.