Tilbyr du en tjeneste? Registrer deg i appen nå.

Ved å registrere deg i Leii-appen risikerer du ingenting annet enn å motta bookinger fra folk som søker etter din tjeneste i vår app. Du velger selv når din kalender er åpen for booking.

Appen er fortsatt under utvikling, så tjenestene dine vil ikke være tilgjengelige for brukere ennå. Vi inviterer deg allerede nå til å registrere deg på appen og sørge for at profilen din er klar når den lanseres for alle.

Bilde av steg 1 - Last ned appen

Last ned appen

Last ned Leii-appen i App store or Google Play og registrer deg som tilbyder. Dersom du er en manager, registrerer du deg på vegne av tjenesten du representerer. Finner du ikke tjenesten din? Registrerer deg likevel, så gir vi deg beskjed om når din tjeneste er live.

Bilde av steg 2 - Lag din profil

Lag din profil

Her forteller du dine potensielle kunder om hvem du er. Vær kreativ og fortell noe som gjør at de riktige kundene finner deg.

Bilde av steg 3 - Ta oppdrag

Ta oppdrag

Så fort appen er klar for forbrukerne, vil du være den første til å få vite om det. Profilen din vil dukke opp i søkeresultater og din tjeneste vil være tilgjengelig for booking.

Bilde av Leii appen sin forside av kategorier

Våre tilgjengelige tjenester

Underholdning

Artist, DJ

Helse & Velvære

Muskelterapeut, Personlig trener, Frisør/Stylist

Matt & Drikke

Kokk, Bartender

Hjem

Renhold, Dyrepass, Studiehjelp

Ser du ikke tjenesten din på listen? Gi oss beskjed, og registrer deg i appen under "tjenesten min finnes ikke her". Vi jobber hele tiden med å rulle ut nye kategorier, og din kategori kan være klar før du aner det.

Bilde av kokk

Hvorfor registrere seg i Leii?

Vi er alltid på jakt etter det beste talentene på sitt felt. Vårt mål er at hver enkelt av våre tilbydere skal kunne nå ut til så mange kunder som mulig.

  • Sett din egen pris

  • Velg når du vil jobbe

  • Tilby forskjellige pakker basert på din tjeneste

Følg oss på instagram @leii.no
Som PT i Leii kan du levere tjenestene dine  der kunden er 🤩 Du vil nå ut til et nytt marked og øke inntektsgrunnlaget ditt. Vi er snart live! Last ned appen og registrer deg📲
Som kokk i Leii kan du utnytte ditt potensiale, nå ut til et nytt marked og øke inntektsgrunnlaget 📈 Vi går live om et par uker, benytt muligheten til å registrere deg!📲
Hei dere👋🏼 
Leii-appen er nå tilgjengelig for våre tilbydere, og de er i full sving med å oppdatere sine profiler og tjenester!
Snart er de klare til å ta imot bestillingene deres📲
Vi gir beskjed når appen kan lastes ned og er åpen for bestillinger🤩
Vi gleder oss til fortsettelsen.
Tusen takk for at dere følger oss! 🙌🏼