Møt gjengen - Menneskene bak Leii

Leii er en norsk breddeplattform. Vi er en startup som vokser fort i både interesse, samarbeidspartnere, og ikke minst ansatte. I dag er Leii 12 ansatte og samarbeidspartnere, og har store ambisjoner for hva Leii skal oppnå i tiden framover.

Hvem og hvordan?

Det hele startet med en idé som gründer og CEO Frederic fikk i 2018 om å forenkle levering av tjenester både til hverdag og fest. Han så en tydelig mangel i markedet og bestemte seg for å realisere idéen to år senere.

Selskapet ble startet i 2021 og fikk med seg et godt team og samarbeidspartnere. Med ulik kompetanse og bakgrunn i gründergruppen, men også i resten av teamet, er det stor bredde i selskapet. Sammen gjør vi vårt beste for å levere en sømløs og god brukeropplevelse for deg som kunde eller tilbyder i appen vår.

Appen er nå lansert for både tilbydere og sluttbrukere. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre appen for alle brukere samtidig som vi utvikler nye, spennende funksjoner. Leii er i en vekstfase og tiltrekker seg stadig nye tilskudd til teamet. Med dedikerte ansatte og samarbeidspartnere som virkelig har tro på konseptet, er dette trolig starten på en veldig spennende reise for Leii.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Her vil det komme relevante oppdateringer og spennende nyheter. Vi håper du vil følge oss!