Tilbyr du en tjeneste? Registrer deg i appen nå.

Ved å registrere deg i Leii-appen vil du være tilgjengelig for bestilling fra kunder som søker etter din tjeneste i vår app. Du velger selv når din kalender er åpen for bestilling.

Appen er nå lansert, så alle dine publiserte tjenester vil være tilgjengelige for sluttbrukere å bestille. Registrer deg som tilbyder i dag og styr din egen hverdag!

Bilde av steg 1 - Last ned appen
Bilde av steg 1 - Last ned appen

Last ned appen

Last ned Leii-appen i App Store eller Google Play og registrer deg som tilbyder. Dersom du er en manager eller agent, registrerer du deg på vegne av tilbyderen du representerer. Finner du ikke tjenesten din? Registrerer deg likevel, så tar vi kontakt med deg.

Bilde av steg 2 - Lag din profil
Bilde av steg 2 - Lag din profil

Lag din profil

Her forteller du dine potensielle kunder om hvem du er. Vær kreativ og fortell noe som gjør at de riktige kundene finner deg.

Bilde av steg 3 - Ta oppdrag
Bilde av steg 3 - Ta oppdrag

Ta oppdrag

Så fort appen er klar for forbrukerne, vil du være den første til å få vite om det. Profilen din vil dukke opp i søkeresultater og dine tjenester vil være tilgjengelige for bestilling.

Våre tilgjengelige tjenester

Underholdning

Artist, DJ

Helse & Velvære

Muskelterapeut, Personlig trener, Frisør/Stylist

Mat & Drikke

Kokk, Bartender

Hjem

Renhold, Dyrepass, Studiehjelp

Ser du ikke tjenesten din på listen? Kontakt oss og fortell oss hva slags tjenester du tilbyr. Vi jobber hele tiden med å optimalisere tjenestetilbudet og presentere nye kategorier, og din kategori kan være den neste i plattformen.

Bilde av kokk
Bilde av kokk

Hvorfor registrere seg i Leii?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige ressurser innen bransjene vi opererer i. Hos oss vil tilbyderen kunne møte en ny kundemasse og ta styring over sin egen hverdag. Vi legger til rette for at tilbyder skal kunne møte nye kunder.

  • Jobb når du vil

  • Tilby de tjenestene du vil

  • Få flere kunder

  • Velg områdene du vil jobbe i

  • Ta den prisen du vil

Følg oss på instagram @leii.no