Tilbyder vil akseptere eller avslå forepørselen innen 72 timer.

Adresse ikke oppgitt

set location

Leopold Prytz Roze

Michelin kokk med bred erfaring: privat middag, matkurs, konsulenttjenester osv

/ Fra ∞ kr

Jeg er en blid Trønder som har over 10 års erfaring som kokk, kjøkkensjef og kreativ utvikler i noen av Skandinavias beste restauranter: Noma, Kontrast, Credo, Speilsalen, Rest, Amass og Happolati, samt gull og sølv i flere kokkekonkurranser. Jeg tilpasser og tilrettelegger personlige matopplevelser i samspill med kundens ønske, for å gi en minneverdig opplevelse. Jeg spesialiserer meg på flere retters middager, hvor jeg setter sammen en unik meny på sesongens råvarer servert minimalistisk, ujålete med min personlig vri som setter smak og konsistens i fokus. Jeg har erfaring fra flere Cateringer, julebord, matkurs, bryllup, hjemmemiddager, bursdager, eventer osv.

Tjenester